Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@06:29:09 GMT

کارگاه تخصصی طراحی و ساخت سازه‌های گلخانه‌ای

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۳۱۱۶۰

کارگاه تخصصی طراحی و ساخت سازه‌های گلخانه‌ای

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم باغبانی، گیاهان دارویی و فضای سبز ایران، انجمن علمی مهندسی فضای سبز دانشگاه فردوسی مشهد، انجمن علمی مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه گیلان، کارگاه تخصصی «طراحی و ساخت سازه‌های گلخانه‌ای» را برگزار می‌کنند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، گلخانه‌ها در اشکال و اندازه‌های مختلف، مناسب برای مناطق مختلف آب و هوایی می توانند طراحی و ساخته شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر منطقه نیازمند انواع سازه گلخانه برای ارائه شرایط مطلوب آب و هوایی برای رشد گیاهان است. نوع عایق حرارتی و شکل ظاهری گلخانه، برخی از معیارهای توسعه گلخانه است. هر کدام از سازه‌ها می‌توانند با توجه به شرایط اقلیمی محیط انتخاب شوند و در نهایت با استفاده از اتوماسیون گلخانه شرایط خوبی را برای رشد گیاهان مختلف به وجود آورند.

برای نمونه برای محیط‌های سردسیری با ریزش برف از گلخانه‌های هشتی شکل (در ادامه توضیحات این سازه ها ارائه شده است) استفاده می‌کنند تا موقع ریزش برف موجب سر خوردن برف شود و عملا برفی بر روی سقف باقی نماند و یا گلخانه‌های با سقف کمان برای مکان‌هایی با سرعت باد زیاد طراحی می‌شود که معمولا در ایران از این نوع گلخانه استفاده می‌شود.

این دوره با تدریس مهندس مهران فتحی، از ۲۸ اردیبهشت ماه همراه با گواهی معتبر از طرف اتحادیه برگزار می شود.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۹۱۰۷۱۴۹۶۹ تماس برقرار کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۱۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا

به گزارش «تابناک»، مصطفی داننده در عصرایران نوشت: بعد از رفتار غیر انسانی پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به جنگ غزه و حمایت مالی از اسرائیل، رئیس دانشگاه شیراز از مصوبه مدیریت این دانشگاه برای بورسیه کردن دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های اروپا و آمریکا خبر داد و گفت: «دانشجویان و حتی اساتیدی که اخراج یا تهدید به اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه شیراز به ادامه تحصیل بپردازند و گمان می‌کنم سایر دانشگاه‌های شیراز و استان فارس هم این آمادگی را داشته باشند.»

اظهار نظری که بیشتر به نظر می‌رسد یک شوی تبلیغاتی است تا یک واقعیت که دانشگاه شیراز بتواند آن را محقق کند. برای راستی آزمایی بهتر است رئیس دانشگاه شیراز را با واقعیت‌های پذیرش دانشجوی خارجی به ویژه آنهایی که سابقه تحصیل در اروپا و آمریکا را دارند روبرو کنیم.

اول: دانشجویان مقطع دکترا در آمریکا حدود دو هزار دلار و در اروپا نزدیک به دو هزار پانصد یا 3 هزار یورو حقوق می‌گیرند و با این پول می‌توانند در بسیاری از شهرهای آمریکا یک خانه اجاره کنند و حتی یک ماشین بخرند. آیا امکان دارد با حقوقی که به آنها می‌دهید، این شرایط را برای‌شان فراهم کنید؟ آنها می‌توانند با حقوقی که به آنها می‌دهید برای خودشان یک زندگی معمولی داشته باشند؟

دوم: دانشجویان لیسانس که احتیاج به حمایت مالی خانواده دارند، احتیاج به یک سیستم بانکی برای انتقال پول از کشور خود به ایران هستند. آیا امکان این انتقال وجود دارد؟ به طور مثال یک دانشجویی که خانواده او در لندن یا پاریس زندگی می‌کنند، چگونه می‌توانند ماهیانه، هزینه تحصیل را پرداخت کنند؟ به این نکته توجه کنید که هیچ کارت بانکی یا کردیت کارت خارجی در ایران، کار نمی‌کند و بانک‌های خارجی در ایران شعبه ندارد.

سوم: همین دانشجویان در آمریکا از اینترنت پرسرعت بدون فیلتر استفاده می‌کنند. اصلا برای آنها تعریف نشده است که شبکه‌های اجتماعی فیلتر باشد یا رسیدن به سایت‌های علمی احتیاج به فیلتر شکن داشته باشد. آنها اگر بخواهند با خانواده خود صحبت کنند، باید «بله» را نصب کنند؟

چهارم: در مورد حجاب به دانشجویان چه می‌گویید؟ بسیاری از دانشجویان مسلمان ساکن آمریکا از کشورهایی مثل پاکستان، مصر و یا دیگر کشورهای غیر مسلمان، حجاب ندارند. آیا آنها وقتی به دانشگاه ایران می‌آیند، باید حجاب و پوشش اسلامی داشته باشند؟

پنجم: این دانشجویان یاد گرفته‌اند که به مسائل مختلف صنفی، سیاسی و اجتماعی اعتراض کنند؟ شما می‌توانید به آنها اجازه بدهید به مسائل مختلف در دانشگاه اعتراض کنند؟

ششم: برخی از دانشجویان معترض، گرایش‌های جنسی مختلف دارند. بعضی از آنها با پرچم‌های هم جنس گرایانه در کنار پرچم فلسطین، به اسرائیل اعتراض می‌کنند؟ با آنها چه رفتاری خواهید داشت؟

حالا از شب زنده‌داری‌ها و خوردن نوشیدنی‌های مختلف توسط همین دانشجویان در آخر هفته بگذریم.

اگر رئیس دانشگاه شیراز این سوال‌ها را پاسخ داد، می‌توانیم ببینیم که می‌توانیم دانشجویان ساکن آمریکا و اروپا را پذیرش کنیم یا نه؟

دیگر خبرها

  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • «فیلمسازی واقعیت مجازی تعاملی» بررسی می‌شود
  • نحوه تولید پروفیل زد سوله
  • طراوت باران بهاری در مناطق مختلف آذربایجان شرقی
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • نمایشگاه دست سازه‌های هنرجویان هنرستان دخترانه در شهرستان نقده
  • ساخت نوع جدیدی از مواد متخلخل که می‌توانند گازهای گلخانه‌ای را ذخیره کنند
  • ساخت ۱۰ سازه هنری آجری در مراغه
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا